Agradecimientos

Roberto i Mar

By 25 septiembre, 2010No Comments

Ja fa gairebé dos mesos que ens vam casar i encara hi ha gent que ens dona l’enhorabona pel dia tan maravellós que va ser el passat dia 25 de setembre.

Tot va sortir beníssim i és que va complir tots els pronòstics que teniem ,que no eren pocs!!. La gent que ens coneix,sap que tots dos som exigents i perfeccionistes,i com a tal, erem concients que no era fàcil que arribat el dia ho trobassim tot al nostre gust…he de dir que jo sempre m’havia imaginat com volia que fos el dia de les meves noces(cosa que ho feia més dificil…que captassin exactament la meva idea..) El que somiava era que em casava amb un bon home a un lloc preciós… on es veia la mar. Era un lloc on es podia celebrar tant la ceremoni com la festa. Jo arribaria de la mà del meu pare..i tot plegat seria una festa plena d’emocions i romanticisme… explico tot això,perque gràcies a vosaltres tot això va ser possible… quan vaig arribar a son marroig, vaig sentir que estava vivint les noces dels meus somnis!! Tot estava com realment m’ho havia imaginat!!! I tot just acabava de començar… després de la ceremoni tocava veure detall a detall per anar gaudint del nostre dia… i no hi havia cosa que no vessim que en roberto i jo no ens mirassim còmplices de que tot estava tal com voliem!!. La distribució de les taules penjades per una corda, la sorpresa dels globos, l’ambient que es va crear a la terrassa amb les carpes, les minutes, les taules precioses, els detalls als banys, la fantàstica tarta de cumple…(en roberto va al.lucinar!!..peró jo més!!), la presentació de la tarta nupcial, en tomeu penya, l’orquestra… tot sortia perfecte… era una sorpresa rere sorpresa… i quan vam arribar al restaurant seguia aquest ambient romàntic que voliem… tot tal com haviem pensat. La gent va quedar encantada amb les hamburgueses i «hot dogs»… en fí,que no podíem esperar més.

Sabiem que no era un repte fàcil, una boda amb molts de detalls… que sense cap dubte necessitava d’una molta bona organització perque tot pogués sortir perfecte, que es com va anar tot… simplement perfecte!!!

Així que una vegada més, gràcies per tot!! Gràcies a tot l’equip que fa possible MOMENTS, especialment a tu , Ana, per estar pendent de nosaltres en tot moment. Sé que vas estar estressada fins al darrer moment, però va valer molt la pena. Gràcies de tot cor.

Y a ti, Gabina, gracias por todos los detalles y las preciosas fotos… son pedacitos de recuerdos maravillosos.gracias!!

Lugar: Son Marroig

This site is registered on wpml.org as a development site.