Agradecimientos

Neus & Emilio

By 6 septiembre, 2014No Comments

¡Hola Marga! Bon dia
Noltros esteim molt bé, a un nigul encara…..No mos acabam de creure que ja hagi passat, i sobretot, que ja estiguem casats!!!!!
Ses gràcies vos les hem de donar nosaltres a Moments!!!!! El dia que et vam conèixer a la fira nupcial del HILTON SA TORRE, sabiem que tendriem un feeling especial, i així ha estat des del primer fins al darrer moment.
Ja t’ho vaig dir dissabte, però vull tornar a insistir. Pot ser que nosaltres haguem estat un noviis molt partíceps, amb moltes idees i molt proactius….però les nostres idees sense vosaltres no s’haguessin convertit en realitat. Gràcies pel vostre esforç, per totes les hores que ens heu dedicat (a vegades, fora d’horari laboral), per tenir sempre un sí a la boca i una rialla per a nosaltres, i per ajudar-mos a convertir la nostra boda en el dia més especial de les nostres vides.
No m’extraña que tengueu tantes bodes, perquè és un plaer fer feina amb vosaltres, controlau tot des del primer fins el darrer moment, però a més, ens feis sentir especials. Mai oblidaré la cara i les paraules de na Cristina quan em va veure vestida de novia, em va emocionar molt!!!! O sa de n’Arantxa quan colant-se pes jardí per col•locar unes flors també em va veure i va acotar el cap…I com et vam tenir al nostre costat en tot moment dissabte passat i tothom diguent-me que sa meva wedding era «la caña de España». Con el pinganillo lo controla todo me deien…
També vos he de felicitar per la feina de decoració que vau fer. Tota la meva família em va dir que mai havia vist l’hotel així de guapo…Pot ser sí engalat per atres ocasions, però així de modern, alegre i atrevit mai. I això va ser només feina vostra. Tot tot tot estava en el seu lloc, tal i com haviem parlat, imaginat i pensat. Però la realitat encara va ser millor!!!!! També volem agraïr-vos que la gent ens va dir que va ser la millor boda a la que han anat mai!!!! I això ho heu fet possible voltros. Amb el numero just de sorpreses, sense agobiar, plena de detalls, i d’amor….
Difícilment ens podem llevar tot lo que vam viure dissabte del cap!!!!
Això es mereix un cafetet un dia tranquilament, amb tot l’equip. Ens agradaria convidar-vos per donar-vos les gràcies. Sempre estirem en deute amb vosaltres.

Gràcies i a reveure!!!
Sr. & Sra Casanova

Lugar: Hotel Formentor

This site is registered on wpml.org as a development site.